Otthon nyaralunk!

Otthon nyaralunk? Inkább otthon nyaraltunk! Mit tehetünk a hosszabbításért?

Három hete is írtam egy cikket az otthon nyaralásról. Előzőleg az anyagi lehetőségek kiaknázásáról a pénzügyi blogomban. Az elmúlt pár hónapban pedig számtalan posztot készítettem a nyárral kapcsolatosan itt a blogon: a kert stylingolásáróla kerti medencékrőla kert burkolatairóla lugasokról, a napozóágyakról, a fitness terem kapcsán a kertkapcsolatokról és kültéri fitnessrőla szezonális kiegészítőkrőla klimatizálásróla klimán túli házhűtésről, és a biztonságról. Készítettem egy szünidei tervezőt, javasoltam öt szünidei programot, és az sk lakberendezőknek egy igény megfogalmazását és a válaszokat mutattam be egy kerti sütögető segítségével és egy nyári bevásárlólistát is készítettem számukra.

Remélem, segítettem az életed kellemesebbé tenni, ha kipróbáltál a fenti ötletekből néhányat. Szeretném reklámozni a facebook-csoportot is. Csatlakozz, cserélj ötleteket, kiegészítőket, de akár helyszínt is! Ismerj meg másokat!

otthon nyaralunk 
Staycation, nyaralj otthon!

A nyári szünetnek lassan vége, a nyárnak pedig bizonyosan – ez már a koraőszi meleg, este lehűl a levegő, nem annyira nyomasztó a hőség sem és ideérnek a lehülést hozó viharzónák is, talán. Ideje visszarázódni a hétköznapokba.

Az első feladat: a takarítás

Ha ügyes voltál, augusztus 20-ára már kitakarítottál, ha nem, csináld meg! Jön a szezonváltás, jó, ha addigra kiderül mi marad, mi megy és mit kellene pótolni.

A második feladat

Ugye milyen jó lenne, ha az otthonnyaralás örökké tartana? Gondold végig, az elmúlt hetekben mi okozott változást: a tisztaság, az étkezések? Mitől voltál nyugodtabb? Nem kellett garasoskodni?

Mikor megfejtetted a jó érzésed okait, gondold végig: meg tudod oldani, hogy tovább tartson? Ha szükséges a pénzügyi blogomban találsz jegyzetlapokat hozzá.

A harmadik feladat

Legalább heti egy alkalommal csinálj olyasmit, mint amit az otthon nyaralás közben tettél.

Augusztus 1-25 között KATA-temető akcióval vártalak. Ennek vége, lemaradtál. Majd legközelebb!

Tiszteletben tartom a biztonságot! Bármikor le lehet iratkozni a hírlevélről!

Tiszteletben tartom a biztonságot! Bármikor le lehet iratkozni a hírlevélről!

Hagyj üzenetet!

Levélben

Adatvédelmi tájékoztató

Vagy az oldalon >>

Szia! Szeretnél hozzászólni? Tedd meg itt. Köszönöm szépen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kategóriák:

Címkék:

aksis porszívó akusztika akusztikai panel anyagok a tervezői program Az 5. elem az igények megfogalmazása biztonság burkolat bár családi együttlét Diósgyőr Diósgyőri-vár edzőterem family room felújítás fenntarthatóság filmtárolás fitness fotel fő háló gyapjú gyapjúszigetelés gyerekszoba 2-6 éves korig gyerekszoba kisgyerekeknek gőzfürdő heló hibrid Horizon asztal huzat húsvét igényfelmérés ima ingyenes tanácsaadás jólét jóléti állam kanapé karácsony kastélyok kert kerti lakberendezés kerti medence kompozit anyagok Korben Dallas Korben Dallas apartment krétafesték könyvespolc központi porszívó lakberendezés len lábtámasz masterbedroom medence modern média tárolás napozás napozó ágy nyaralás otthon nyugalmas élet nyugágy nyár olvasás otthon nyaralunk poliészter porszívó pünkösd rendszer rezsicsökkentés sectional szauna szénszál szülői háló takarítás terasz tervezz velem! tervezés textil The 5th element táblafesték társadalmi kérdések társadalom uszoda varrás vezetékes vezeték nélküli világítás várak vásárlás vázlattervek welness ágynemű ágyneműhuzat ágytakaró állatok a lakásban élet életmód építkezés étkezőasztal íróasztal újrahasznosítás

%d bloggers like this: