Felmérés

Mindig hadilábon álltál a számokkal? Nincs is otthon mérőszalag? Az utolsó vonalzót kidobtad az érettségi után?

Van stílusod, van ötleted, jól bánsz a színekkel, csak éppen a terület lemérése okoz gondot? Akkor ezt a szolgáltatást pontosan neked találtam ki!

Mindent lemérek: az alapterületet, a falakat, és a plafont is! Az ajtó-ablak helyét, az összes lámpa, konnektor helyét, a gáz- és víz kiállásokat, a csatorna helyét. A falon levő kiugrásokat.

Ezután elkészítem az alaprajzot, a falak lecsupaszított rajzát és a mennyezet, álmennyezet tervét.

A terveket pdf-formátumban küldöm, miután kifizetted.

Felmérés - eredeti alaprajz

Az ára:

Szobafelmérés

Ha a szobában 4 konnektor és 2 lámpa van, egy-egy ponton jön be a gáz, víz, fűtés, egy fűtőtest van, akkor a szoba felmérése

40.000 Ft

Az ár szobánként értendő!

Kiegészítő szobafelmérés

Ha több kiállás* van, akkor minden 10. után 2.000 Ft-tal többet kell fizetned. Vagyis például 21-nél 14.000 Ft-ot, 35-nél 16.000 Ft-ot és így tovább. Ezt is szobánként számolom ki!

8.000 Ft/minden 10. kiállás

*Kiállás: minden, ami kijön a falból: konnektor, a lámpák vezetékei, a hideg-melegvíz, csatorna, fűtés, gáz, stb.

Különleges igények:

Miskolcon kívüli felméréseknél az utiköltségemet, szállásomat és az időmet is állnod kell! Tömegközlekedést használok, a jegyek árát kell fedezned. A szállást tekintve egy ágyas fürdőszobás szobában szállok meg. Az utazással töltött időm minden megkezdett órája 6.000 Ft-ba kerül, napi 8 órás munkaidőt számítok fel, a szabadidőmben 100%-os pótlékot kérek!

Kérheted sürgősséggel is, ekkor 1 munkanap alatt elkészülnek a rajzok, de ezért a szolgáltatás teljes árának 400 %-át kérem! Ha sürgősséggel kérted és 8 napon túl fizetsz, akkor sem tudok eltekinteni a sürgősségi felártól: én ugyanis elvégzem a feladatot!

Case Studies

Ha berendezett alaprajzra lenne szükséged, akkor egyedi árajánlat alapján tudom elkészíteni a rajzokat. Ehhez kérek szépen fényképeket a szobákról a bejárattól jobbra-középre és balra. Körülbelül 5.000-10.000 Ft/nm-es árral számolhatsz. A pontos árat csak a tervek elkészítése után fogok tudni mondani! Ez esetben a határidők is módosulnak: 22 munkanapra, illetve sürgősség esetén 2 munkanapra.

Ha lakáseladáshoz kéred, nem kerülnek rá a kiállások, egyszerűen csak a falak, ajtók és ablakok helyét rajzolom a tervekre. Erre 50% kedvezményt tudok adni a felmérés árából.

Case Studies

Ha lakáseladáshoz szeretnél látványterveket is, kortárs bútorokkal, tapétával, szőnyeggel, dekorral berendezve, nem fotorealisztikusan ábrázolva a szobákat, akkor szobánként 1 képet 10.000 Ft-ért készíthetek. Fotorealisztikus igény esetén szobánként 30.000 Ft. Egyedi bútorok esetén a berendezett alaprajz lehetőséggel tudsz élni!

Figyelmeztetés: mivel a kiállások* nem kerülnek megtervezésre, sem a konnektorok, kapcsolók, víz, csövek, stb. nem lesznek rajta, valamint a lámpák sem a valódi helyükre kerülnek!

*Kiállás: minden, ami kijön a falból: konnektor, a lámpák vezetékei, a hideg-melegvíz, csatorna, fűtés, gáz, stb.

Határidők

Megrendelés esetén 24 órán belül készítek egy előzetes kalkulációt, hogy el tudd dönteni, elfogadható-e számodra. Az elfogadás után véglegesítjük a megrendelésedet és egyeztetünk egy időpontot a felmérés elvégzéséhez.

A felmérést követően 5 munkanap áll a rendelkezésemre, hogy a terveket elkészítsem.

Ha elkészültem, kiállítom részedre a számlát és neked 8 napod áll van a kifizetéshez. Miután a számlámra érkezett a pénz, elküldöm a dokumentációt részedre.

Megrendelés:

Adatvédelmi tájékoztató

További szolgáltatásaim: