Tökéletes otthon, nem tökéletes tárgyakkal

Küldetésem:

mindenki megkaphassa a számára tökéletes otthont.

Ez a kép az ebédlőmben született. Itt simán elfér négy család (12 fő), mégis tágas, kényelmes és csak karácsonykor nem tökéletes: ilyenkor az asztal és a csillár nem tökéletesen helyezkedik el egymáshoz képest.

Imádom a MacKenzie-Childs kerámiákat, lehetőségem viszont nem volt még beszerezni párat – hasonló stílusú kaspókat festettem hát magamnak. És itt látszik, hogy létre lehet hozni a tökéletes otthont úgy is, ha nem minden egyes tárgy maga a tökély!

Azt gondolom, hogy ma itthon a lakások nem ideálisak. Nagyon sokszor nem a pénzhiány okozza ezt, hisz rengeteg pénzt belölnek az emberek nem működő megoldásokba, melyekhez aztán a végsőkig ragaszkodnak.

Én őszintén szeretnék ezen változtatni. Azt szeretném, ha mindenki szép és takarékos környezetet teremthetne magának. Akár van pénze, akár nincs.

A blogon, a hírlevelekből ennek tudását lehet megtanulni, apró információmorzsánként, évek, évtizedek alatt. Ha a tudásanyagaimat használod, ezt fel tudod gyorsítani. Ha engem kérsz fel, akkor nem kell megtanulnod, csak átgondolni az igényeidet és válaszolni néhány kérdésre.

Különleges lakberendezési tárgyakat is készítek, ilyet is rendelhetsz tőlem. Nincs mesésebb télen egy jó meleg horgolt gyapjútakarónál és nyáron nincs kellemesebb. De nagyon szeretek pamuttal dolgozni és a színkavalkádot megszelidíteni! Ha tanulni szeretnéd az elkészítésüket, abban is partner vagyok!

Szóval iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel, mikor jelenik meg új poszt, milyen tudást sajátíthatsz el, milyen akciós szolgáltatásomat veheted igénybe.

Tiszteletben tartom a biztonságot! Bármikor le lehet iratkozni a hírlevélről!