Az előtér

Sokan nem értik, hogy mire való az előtér. Mindenki elolvasta a Kiszámolón, hogy fölösleges terekre ne pazaroljanak milliókat és a legtöbben az előteret, a szélfogót fölöslegesnek tartják.

Pedig nagyon fontos: elkülöníti a belső és a külső tereket!

Mikor megveszel egy telket és házat képzelsz rá, vagy megveszed a megfelelő házat, ragyogó napsütést, gyönyörű utakat, növényeket, füvet képzelsz hozzá és nem veszed számításba, hogy igen gyakran leszel nyakig vizes, sáros és a kertben is csak gumicsizmával, -papuccsal közlekedsz: legalább a lábad ne legyen sáros. Locsolni kell…

Forrás

Nem csak a behordott kosztól szabadít meg, de az időjárás kellemetlenségeitől is: nem süvít át minden ajtónyitásnál a szél a nappalin és nyáron sem ömlik be a meleg.

Szóval nagyon ajánlom az előtér megépítését. Érdemes a hátsó bejáratnál is csinálni egyet, akár kutyamosóval, csizmamosóval, munkásruha tárolóval – ez a mudroom Amerikában.

Forrás

Míg elöl egy reprezentatív fogadóteret alakítatsz ki, ahová befér egy sereg vendég, és nem lesz kényelmetlen. Érdemes itt kialakítani egy gardróbot a kabátoknak, téli ruháknak, bőröndöknek és a kerti textilféleségek tárolásához. Mióta véletlenül a fűtőtest felett volt csak hely a kabátjainkank, azóta ragaszkodom ahhoz, hogy fűtött legyen. Azóta nem fázom, ha a meleg szobából kell téli hajnalokon elindulni. Olyan komfort, amire érdemes áldozni!

Forrás

Hogy mire van még szügséged?

Tükör, lerakóasztal, szék, pad, esernyőtartó, táskatartó és hely a kalapoknak, sapkáknak, kesztyűnek, kulcsnak, maszknak, zsebkendőnek, póráznak, búvártalpnak. Férjen be egyszerre a család megrakodva táskákkal, szatyrokkal, banyatankkal. Mondjuk a banyatanknak is kell majd hely!

Forrás

Szennyfogó szőnyeg sem árt.

A mudroomban legyen egy cipőmosó, ha a kutya is belefér, az nem baj. Tároló a csizmáknak, felszeréleseknek. A kerti szerszámot nem itt tároljuk, de a csizmát biztosan. Persze a görög megoldás: a hátsó bejárat mellett van egy kút, ami segít, hogy tiszta legyen a cipő, sem rossz! A folytatása lehet mosókonyha, kamra, kazán.

Forrás

Ne hallgassatok olyanra, akinek még nem volt háza!

Hagyj üzenetet!

Levélben

Adatvédelmi tájékoztató

Vagy az oldalon >>

Egy hozzászólás a(z) “Az előtér” bejegyzéshez

  1. […] előteret különleges zsilip funkciója miatt külön […]

Szia! Szeretnél hozzászólni? Tedd meg itt. Köszönöm szépen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kategóriák:

Címkék:

aksis porszívó akusztika akusztikai panel anyagok a tervezői program Az 5. elem az igények megfogalmazása biztonság burkolat bár családi együttlét Diósgyőr Diósgyőri-vár edzőterem family room felújítás fenntarthatóság filmtárolás fitness fotel fő háló gyapjú gyapjúszigetelés gyerekszoba 2-6 éves korig gyerekszoba kisgyerekeknek gőzfürdő heló hibrid Horizon asztal huzat húsvét igényfelmérés ima ingyenes tanácsaadás jólét jóléti állam kanapé karácsony kastélyok kert kerti lakberendezés kerti medence kompozit anyagok Korben Dallas Korben Dallas apartment krétafesték könyvespolc központi porszívó lakberendezés len lábtámasz masterbedroom medence modern média tárolás napozás napozó ágy nyaralás otthon nyugalmas élet nyugágy nyár olvasás otthon nyaralunk poliészter porszívó pünkösd rendszer rezsicsökkentés sectional szauna szénszál szülői háló takarítás terasz tervezz velem! tervezés textil The 5th element táblafesték társadalmi kérdések társadalom uszoda varrás vezetékes vezeték nélküli világítás várak vásárlás vázlattervek welness ágynemű ágyneműhuzat ágytakaró állatok a lakásban élet életmód építkezés étkezőasztal íróasztal újrahasznosítás

%d bloggers like this: